- Anasayfa
- Kurumsal
- Hizmetler
- Üretim
- Ürünler
- Çalıştığımız Markalar
- Haberler & Bloglar
- İletişim
- Satın Al
- Dil Seçimi
Lactoscan S Ultrasonik Süt Analizatörü ile bütün süt örnekleri için sütün asitliğine bağlı kalmadan ölçümler yapın. Son teknoloji ultrasonik bu cihaz, pH probu bağlama imkanı, entegre pH ölçümü, bilgisayar gerektirmeden kendi kendini kalibre edebilme gibi dikkat çekici özellikleriyle kullanıcı dostu tasarımı ile müşterilerin kullanımına sunuluyor.
Çevresel Koşullar;
- Sıcaklık: 10°C - 40°C
- Süt Sıcaklığı: 1°C - 40°C
- Bağıl Nem: 30% – 80%
Elektriksel Ve Mekanik Parametreler;
- AC Güç Kaynağı Voltaj: 220V/110V
- DC Güç Kaynağı Voltaj: 12V - 14,2V
- Güç Tüketimi: 30W maks.
- Boyutlar: 100 x 223 x 216 mm
- Ağırlık < 3,5kg
Ürünlerin Hızlı Ve Güvenilir Analizleri Yapılabilir;
İNEK SÜTÜ (%25) |
KREMA (%45’e kadar) |
KOYUN SÜTÜ |
YAĞSIZ SÜT (0,01% YAĞ) |
KONSANTRE SÜT (1160 kg/m3 ‘e kadar) |
|
KESİLMİŞ SÜTÜN SUYU |
GERİ KAZANILMIŞ SÜT |
PARAMETRE |
ÖLÇÜM ARALIĞI |
DOĞRULUK |
Yağ |
0,01% - 25% |
±0.06% |
Yağsız Katılar (SNF) |
3% - 15% |
±0.15% |
Yoğunluk |
1015kg/m³ - 1040kg/m³ |
±0.3kg/m³ |
Protein |
2% - 7% |
±0.15% |
Laktoz |
0.01% - 6% |
±0.2% |
Eklenmiş Su |
0% - 70% |
±3 |
Süt Numunesi Sıcaklığı |
1°C - 40 °C |
±1% |
Donma Noktası |
(–0.4°C) - (–0.7°C) |
±0.001% |
Tuzlar |
0.4% - 1.5% |
±0.05% |
pH |
0 - 14 pH |
±0,05% |